Despre site-ul nostru

In spatele proiectului perierotativarowenta.ro sta o echipa tanara si dinamica, dornica sa ajute femeile sa arate perfect in orice moment al zilei prin utilizarea unor „ustensile” de cea mai buna calitate si care sa permita o ingrijire perfecta din toate punctele de vedere.

Cine suntem noi? Eu sunt Andreea, studenta la ASE, cea care a pus primele „caramizi” la temelia acestui proiect, iar alaturi de mine le am pe Miha (un hairstylist foarte talentat) si pe Alina, care se ocupa cu partea de comunicare. Ce ne-am propus noi prin lansarea acestui site?

Stim cat de important este pentru o femeie sa se poata simti bine in pielea sa, acest lucru oferindu-i un plus de incredere si o va ajuta sa aiba o viata plina de realizari. Un prim punct de plecare aici este realizarea unei coafuri perfecte, dar din pacate nu toate femeile au timpul necesar pentru a si-l petrece foarte mult la un coafor.

Vestea buna este ca in zilele noastre acelasi rezultat se poate obtine si de acasa, cu un minim de efort si cu doar putina indemanare, lucru care este posibil prin intermediul unei perii rotative.

Am spus mai sus ca este bine sa utilizezi doar produse de cea mai buna calitate, iar acesta reprezinta motivul principal pentru care am ales sa ne indreptam atentia doar spre periile rotative Rowenta, pe care noi le recomandam si le folosim zi de zi.