Regulament

 

Dorim sa oferim tot ce-i mai bun pentru cititoarele noastre, iar din acest motiv termenii si conditiile din prezentul document vor trebui acceptate de catre acestea, astfel incat sa se poata beneficia de continutul pus la dispozitie in mod gratuit si public.

1. Ne place sa oferim fiecarui vizitator in parte o experienta cat mai placuta de utilizare a site-ului perierotativarowenta.ro, motiv pentru care ne folosim de cookie-uri astfel incat acest lucru sa fie posibil. Datele colectate prin intermediul acestor cookie-uri sunt unele anonime, fiind respectata confidentialitatea lor. De asemenea, toate datele colectate de site nu vor fi niciodata oferite catre terti.

2. Astfel incat sa ne putem continua oferirea de astfel de servicii si pe viitor, site-ul perierotativarowenta.ro are integrate in continutul sau link-uri de afiliere care duc spre magazinele partenere, care la fiecare achizitie facuta ne ofera un anumit procent (de obicei procentul variaza de la 1% si pana la 5% sau 15%, in functie de produs).

3. Depunem tot efortul posibil astfel incat erorile de orice tip sa lipseasca de pe site-ul perierotativarowenta.ro. Cu toate acestea nu putem oferi nicio garantie privind gradul de corectitudine a acestora, echipa din spate acestui proiect neputand fi trasa la raspundere in eventualitatea in care unele erori de scriere sau exprimare au dus la aparitia unor prejuditii.